Back in DC

Heeej mina kära!

Nu är vi tillbaka i DC igen efter två helt fantastiska veckor på resande fot. Vi har haft det helt otroligtoch jag har såå mycket roliga saker att berätta. Sammanfattningsvis så är detta helt klart de bästa två veckors semester jag någonsing haft! 

Las Vegas . Grand Canyon . Helicopter . Fontäner . Rollercoster . San Fransico . Lyxmiddag . Efter regn kommer solsken . Highway 1 . Utsikter . Motel . LA . Walk of Fame . Top of the Rock . New York . Shopping

Jag ska föröka skriva ett utförligt inlägg om våran underbara resa, lite för er del (ni som kommer att orka läsa) men också för min egen del för detta är något jag vill minnas för alltid!

Tack Rebecca och tack USA för en helt fantastisk upplevelse!

Vi hörs snaaart!! I am back ;)

Love / Mikaela

REBECCA AKA SWEET AS TEAM MEMBER

Heeeeej!!!


Nu är världens bästa Rebecca här och vi ska in och turista i Washington!

SEE YA!


Min fästning

Heeejsan!

Nu känns det iallafall väldigt skönt att det är klart med de nya hyresgästerna till min lägenhet. Jag saknar att bo där jättemycket och när jag kommer hem har jag stora planer på renovering och kanske kommer jag inte bo där helt själv då.... ;) Den som lever får se! Här är en bild på mig i min lägenhet med min fina dator, myyys!



PUSS OCH KRAM!

PS. Något som måste införskaffas är en riktig fetingtavla till vardagsrummet!

Sandra Larsson

Sandra Larsson fyfan vad jag saknar dig!!!!

Jag satt och kollade igenom mina gamla bilder och hittade mitt uppi allt denna video på allas vår älskade Sandra från när vi var i Rhodos för några år sedan. Jag kan verkligen inte sluta skratta när jag ser den, hennes asgarv och hennes minst sagt förvånade min när hon ser jättedrinken med en halv melon i som hon har beställt!

Så mycket fina minnen min älskade bästaste Sandra, vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade dig! 


Viktigt med Vänner

Heeej!

Som de flesta som känner mig någorlunda vet så är Vänner min absolutaaa favoritserie EVER! Det finns inget bättre än Vänner och det finns få saker som kan få mig på så bra humör som att kolla på Vänner! När jag fick hela boxen av min bästaste storasyster i 18års present så grät jag av glädje. Då hade jag kollat på vänner i 3 år. Min kära syster var den som introducerade mig för denna underbara serie, sommaren när jag var 15 och hade körtelfeber. Att ligga inne med 40 graders feber i flera veckor var inget roligt men Vänner lättade minst sagt upp mitt humör!

....Sedan dess har jag kollat på alla avsnitt säkert 100 ggr och det är utan överdrift. Varje kväll innan jag går och lägger mig måste jag kolla på ett Vänneravsnitt. 

Här är lite underbara Bloopers :D





LOVE!

Mysigt att måla...

 

Visste ni att jag ibland kommer in i riktiga skissarperioder. Då jag kan sitta och skissa ansikten i timmar. Det är precis som musik, att läsa, kolla på serier, dansa och andra saker som jag kan fasta i - en viss typ av terapi för mig. Ansikten har altid intresserat mig och är en av de få sakerna som jag känner att jag kan teckna helt okej. Dock sker detta bara i perioder när jag får lite ryck eller vad man ska säga. För några veckor sedan hade jag en sådan period vilket resulterade i denna lilla teckning. Funderar på om jag ska göra slag i saken och köpa lite bra sotpennor och sånt därnt och börja öva mig lite mer på att måla. Det är väldigt gött när jag väl hamnar i skissfaserna så varför inte försöka göra det lite bättre och oftare.

 

 


Visste ni att det blir sommar nästa vecka?

Nemen tjaaa!

 

Visste ni att sommaren kommer nästa måndag?.. eller jaa för mig iaf för då ska jag till LAS VEGAS, SAN FRANSICO, LA och många andra grymma ställen!!! Tror jag har sagt det 1000 gånger men jag säger det igen - fyfasen vad jag längtar!

 

 

Fick denna bilden av Rebecca från semestertider i Eskilstuna HAHA en bild säger mer än tusen ord eller hur är det?  Snart ligger hon och jag och solar gött igen tillsammans - weeey!!!


Kentiga dagar

Heeej!

 

Jag har haft några riktigt kentiga dagar det senaste. Det var ett tag sedan jag dammade av deras musik, men de senaste dagarna har min Kent-playlist gått varm. Givetvis är det bara deras gamla låtar som spelas, dom där med riktigt mycket känsla i sig. Som den här underbaaaaara låten, förstår inte hur man inte kan gilla Kent när det finnns låtar som denna!

 

 

 

En hand mot min strupe och andas blir svårt. En hand runt min hals klämmer alltför hårt, och benen dom bär
inte längre min kropp. Stå...

Det är så det ska vara. Det är så jag vill ha det nu. Det är så det ska vara. Som en perfekt underbar lag.
Perfekt och oförstörbar...som jag...


Magsjuk av melodifestivalen

Jag är ju en av de där personerna som hyllar traditioner, och melodifestivalen är en av de traditioner som man givetvis måste bevara. Det enda problemet med denna traditionen är att alla låtarna SUGER! De är sååå menlösa och tråkiga så jag vet inte vad.

 

 

Jag menar Danny "In the Club" visst jag skulle säkert kunna lyssna på den och dansa om jag var ute men seriöst låten i sig och texten är ju förfan så opersonlig så jag vet inte vad. Att han dessutom i mitten av låten blir omringad av två tjejer som han senare klappar till på röven gör ju att man nästan får lite kräk i munnen. Seriöst vad är det med att vissa framträdan alltid ska fyllas av en kille som står och sjunger och massa tjejer som åmar sig? Har vi inte kommit vidare från det? Det är ju för sjutton 2011 nu!!! Tydligen inte eftersom att han röstades till final? Likadant var du ju med han urtönten Jonas Matsson! Nästa flickidol?? Nej tack! Aldrig sett någon mer osäker artist på scen.

 

 

De enda som var bra var ju Le kid för deras superroliga framträdande, muffinsarna som såg ut som två bröst och sprutade glitter var höjdpunkten av hela Melodifestivalen i Luleå!

 

Dock är jag ju som sagt en av de personerna som hyller traditioner så givetvis ska jag även i år försöka följa melodifestivalen.... med skämskudde och spyhink vid min sida!

 

 

MER GLITTERSPRUTANDE TUTTMUFFINS

Mindre åmande och opersonlighet!

En helg

Hej på er mina kära!

 

Hoppas allt är bra med er där hemma. Själv har jag haft en finfin helg, fylld av slapphet och ansträngningar till att jobba. Ska snart jobba undan lite grejjer nu så att jag kan gå på semster med gott samvete vid veckans slut och ha två awesome veckor med Rebecca, fyfan va jag längtar!!

 

I fredags var jag ute på den lokala lilla puben här i Fairfax, the place to be om man inte orkar pallra sig in till Washington! Jag hade en som alltid grym kväll med Kyle fylld av massa skratt och diverse vadslagningar. jag fick honom bland annat att göra armhävningar mitt på dansgolvet och sedan stå och maniskt flörta med sångaren i bandet som spelade. Stackars sångaren såg ganska rädd ut när två meter långa Kyle stod och slickade sig om munnen och tittade honom djupt in i ögonen! Vi pratade förövrigt med bandet efter dom hade spelat klart och det visade sig att trummisen var svensk - sååå sjukt liten världen är va! Så helt plötsligt stod han och jag och babblade på på svenska mitt ibland massa frågande amerikaner.

 

Igår var en väldigt slapp dag för min del. Jag började dagen med att skypa i två timmar med älskade mamma, pappa, mormor och GIMMIE :D Tycker det är ganska häftigt att mina bästaste 86åriga mormor sitter framför datorn och snackar med mig på skype, gud vad jag saknar henne! Mamma och pappa berättade att dom skulle dricka kaffe och kolla på melodifestivalen och jag blev såå avundsjuk och fick sådan hemlängtan. Jag ville bara sitta med dom hemma i älskade helgered och kolla på melodifestivalen och allmänt mysa. Om jag hade varit hemma hade jag vell dock supit bort lördagkvällen istället, men nu när jag är här skulle jag verkligen uppskatta en lugn mysig kväll med mina bästaste föräldrar. Jag fick även prata med min lilla älsklingshund Gimmie som har opererats i veckan. Ni skulle ha sett henne med hennes stora tratt runt huvudet, hon var såååå otroligt söt!! Stackars lilla vovsing, jag önskar jag kunde vara hemma och gossa med henne. Haha japp ska inte babbla på mer om det men gårdagen fylldes med mycket hemlängtan!

 

Nu ska jag försöka fokusera på jobbelijobb!

 

Love / Mika


Min älskling

THE BED

Den står där i hörnan av rummet, fylld av fluffiga tillbehör.

Du vet hur varm och skönt det är i den.

Trots att du har bestämt dig för att gå upp tidigt manipulerar den dig till att snooza i en och en halv timma och istället stressa iväg till jobbet om mornarna.

Trots att du har bestämt dig för att göra massa "duktiga" saker under kvällen känner du dig dragen till den och "vill bara titta på lite tv". Detta är ditt värsta misstag då den utan minsta tecken av desperation håller kvar dig likt en blodigel håller sig kvar vid dess fäste.

Den står där i rummet och skriker ut ditt namn, trots att den är helt tyst. Det räcker med att du tillbringar en liten, liten stund i dess närhet så fångar den dig i sitt varma grepp och täcker dig så att inte ens viljestyrkan kan ta dig i från den.

Den ser så snäll och mjuk ut men skenet bedrar. Jo tack skenet bedrar och den väcker liv i din lathet och håller dig kvarTHE BED


Självständig kvinna

Heeeej heeej hallå!

 

Så i helgen lyckades jag heeelt själv få ut världens största julgran från huset där jag bor, ganska stolt!

 

Så om någon, någon gång undrar hur man får ut en julgran själv ska jag berätta detta steg för steg:

 

1. Dansa ut julen

2. Klä av granen

3. Vält försiktigt den torra stackars granen så den ligger på golvet

4. Ta av foten

5. MOTORSÅGSMASAKERNA - MOHAHAHA

 

Jag slår vad om att de allra flesta hade fått sig ett jäkligt gott skratt om de hade sett mig in action!

 

 

 

 

FÖRE - Visst hade jag dekorerat den fint? Självklart med en Rosett på toppen :)



IN ACTION



Första dagen på gymmet för i år!

Tjenare!!

 

Idag var första dagen på gymmet för mig i år - jag vet pinsamt! De som jobbade där blev löjligt förvånade över att se mig - hemskt!

 

Anyway andra bullar som gäller nu, dock får det bli intensiva bullar för om två veckor har jag semester med Rebecca och vi ska ha The Roadtrip of our lives!

 

Här är en bild på mig idag..... Jag vet vad ni tänker - hur faasen kan hon vara sååå snygg när hon vart på gymmet i två timmar?

 


RSS 2.0