ibland är livet hårt men här är lösningen på alla problem

 

 

Ibland ställs vi alla inför stressiga och utmanande situationer.

Ibland känns allt hopplöst och man vet inte hur man ska klara av att gå vidare.

Ibland är livet hårt.


Tydligen är detta lösningen på alla problem som ibland kommer spökandes...

 

Har jag låg humor? Bara ibland!

 

Ha en härlig dag!

 

Puss och Kram / Mikkan


Just nu lyssnar jag på...

 

Denna veckan har jag lyssnat sönder denna låten - Linkin Park, The messenger.

 

Lyssna på med hög volym och få öronorgasm av hans hesa röst!

 



En månad i USA

Hej sötnosar!

 

Nu har jag varit här i drygt en månad. Tiden går verkligen himlans fort! Efter en månad i USA går det att beskriva hur jag känner med ett ord - GLAD. Jag är så himla glad över att jag gör det här och över att jag vågade lämna trygga Göteborg för ett tag. Att jag bara efter en månad känner att jag har växt och utvecklats är något annat som gör mig väldigt glad. Framförallt känner jag mig glad över att jag har anpassat mig och redan nu känner att det blåa huset där jag bor är mitt hem. Det är häftigt hur människor fungerar och hur snabbt det går för en person att komma in i ett helt annat samhälle med helt andra vanor.

 

Såå stooor kram från mig till er! Jo jag är verkligen glad över hur bra allt har gått sen jag kom hit men det gör inte att jag saknar er där hemma mindre - ni är bäst!

 


Medans löven ändrar färg

Hej kära vänner!

 

Medan löven även här har börjat ändra färg tänkte jag ge er en liten uppdatering. Jag är dock väääääldigt trött nu så får bli en kortfattad en.

 

Låt oss börja med vad jag har gjort idag. Förra veckan skrev jag kontrakt för ett gymkort här på WSC. Eftersom att jag har hört (sett på tv) hur gymmen i USA försöker hålla dig fast likt en boaorm som lindat sin långa kropp runt din hals så var jag vääääldigt noga med vad jag skrev på och hur det gick till när man ville säga upp sitt avtal. Chris som var killen som tog hand om mig när jag kom skrattade en hel del åt att jag läste varje paragraf av kontraktet.

 

Hursom, det var ju idag jag skulle prata om för idag var nämligen min första riktiga träningsdag på gymmet. Ni som känner mig vet om att jag är en person som hellre ligger i soffan och kollar på en go film än svettas runt i jogginspåret. Jag tycker dessutom att det är rätt mesigt med folk som skryter om hur hur dom tränar och går ner i vikt. Kanske är det dags för mig att börja skryta lite, skryta om träningen då vill säga för viktnedgång är verkligen inte något mål ja har utan snarare tvärtom - jag vill få stora snygga muskler som skiner i solen.

 

Jag önskar jag kunde skryta om hur stark och biffig alla tyckte att jag var men så var nog inte läget idag när jag stod med skakande armar medan jag desperat försökte lyfta de lättaste vikterna. Han som visade mig runt var väldigt snäll och retade mig inte alltför mycket utan sa att det var bra att jag hade ett långsiktigt mål att jobba mot. Det var dock väldigt kul att svettas runt på gymmet och jag ser fram emot att göra en massa roliga pass som kickbox, boothcamp, zumba osv.

 


 

 

Jag fick även tillfälle att ha på mig mina nyinköpta träningskläder. Jag var på Leesburg outlet i helgen och det fanns såå himla mycket fina saker så åkte därifrån med cirka 7 påsar, mycket snygga kläder, ett hjärta fyllt av glädje och en väldigt tom plånbok.

 

 

Väldigt suddig bild tagen med min phone

 

 

I övrigt är allting superbra faktiskt, börjar trivas och komma in i alla rutiner plus att jag känner mig hemma i huset nu. Har dessutom kommit in i amerikanska vanor såsom morning bagel och Starbuckskaffe. Jag hade dessutom en helt underbar helg som jag kanske kan berätta mer om imorgon. Har även en hel del andra saker jag skulle vilja berätta för er men det får komma efterhand. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla Vänner, precis som jag har gjort under de senaste 6 åren fast på andra sidan av atlanten.

 

Stor godnattkram från eran Mikaela!

 

 

 




Precis som hemma -

Hej på er!
Orkar inte med nått långt inlägg idag men bjuder på mina HM-fynd. Så glad när jag hittade jackan och ringen här nedan. Jag är fullt medveten om att jag faktiskt är i USA och att det finns mängder av andra roliga affärer här som inte härstammar från Sverige. Ändå väljer jag att gå in och köpa grejjer på HM. Visst är det väll lite tråkigt men i det här fallet säger det framförallt mycket om hur grymt HM är tycker jag  -Love Sweden, Love HM!

I keep dancing on my own!
Night night! / Mikkan

Ladda ladda ladda

Hej på er!

 

Jag är dödstrött, har ont i huvudet och är helt slut! Batteriet går på lågvarv och snart kommer jag att ligga som en sovande baby i min säng där uppe. Fast just nu sitter jag i soffan och försöker hålla batteriet igång lite till för Desperate Housewives är på tv och det vill den här duracellkaninen inte missa.

 

Jag tänkte passa på att skriva ner en liten uppdatering  om vad jag har gjort de senaste dagarna.  Överlag så har jag mest försökt att komma in i rutinerna här. Även om det på ett sätt inte skiljer sig så särskilt mycket från hemma, gå upp-gå till jobbet-gå hem-sova, så är det ändå mycket småsaker runtomkring som jag hela tiden sakta kommer in i. Jag är väldigt glad att det redan efter två veckor känns såhär bra, det trodde jag inte. Dock är det en bit kvar innan jag kommer att vara helt ”bekväm” här eller hur man nu vill utrycka det.

Just det ja, de senaste dagarna humm... I torsdags så ösregnade det och blåste hela dagen vilket ledde till att det började läcka in från taket i vardagsrummet och att det kom in massa vatten i källarn. Jag bor ju i ett nyrenoverat men ganska gammalt hus och uppenbarligen finns det lite saker kvar att fixa. Jag älskar dock huset jag bor i, det har verkligen karaktär! Ska ta några bilder någon dag så ni får se.

I fredags var jag och Debbie ute och käkade. Vi åt kinamat och jag fick min första fortune cockie. Visste ni föresten att fortune cockies är ett amerikanskt påfund? Det har ingenting med kina eller kinamat att göra utan det var en amerikan som hittade på det – det hade jag iaf ingen aning om.

 

Igår var det min första dag helt själv i huset där jag bor. Jag vaknade sent, ringde mamma, pappa och Helena och pratade med dom i nästan 2 timmar. Sen åkte jag iväg på en shoppingtur till Tyson corner. Jag var så himla nöjd över mig själv och att jag hittade dit på egen hand. Därefter gick jag i affärer i nästan 4 timmar. Det finns så mycket fina saker där – skulle kunna shoppa ihjäl mig. Handlade för sammanlagt 2500 kr varav 1300 av dem spenderade på Victoria Secret, så mycket snygga grejjer! Handlade även en supersöt klänning från Urban Outfitters. Urban hade så himla mycket kläder som jag gillade och jag kommer nog köpa en hel del därifrån framöver. Köpte även lite business kläder – en söt pennkjol och en kavaj.

 

Jag var faktiskt inte hemma för än 8 på kvällen så gårdagen slutade med rester av fredagens kinamat framför tv:n och en lite uppföljning av vad som har hänt på idol hemma i Sverige. Jaa jag vet att det är lite pinsamt att följa idol när jag är på andra sidan av Atlanten (ja över huvudtaget kanske??) men jag har kollat på det sen det började och jag älskar min lilla idoltid.

 

Idag har jag varit på konferens och reception. Det var min första konferens och det var verkligen kul att se lite hur det fungerar i praktiken.

Så det var det senaste som har hänt. Denna veckan som komma skall så ska jag skaffa ett  gymkort, kolla upp dansklasser och andra eftermiddagsaktiviter som jag kan komma att gilla. Jag ska även försöka få klart rummet, åka till Leesburge outlet mall och jaa vi får se vad mer som kan tänkas hinna med.

 

Nu är det dags för att ladda batterier inför kommande vecka.

 

Godnatt / Mikaela

 


RSS 2.0