I Love My...



I helgen köpte jag bland annat en superfin vit kavaj från Calvin Klein.

Jag är helt kär i den och den dressar verkligen upp en annars ganska alldaglig outfit. Såhär såg jag ut idag.

Nu är det dock över 30 grader varmt och sol ute så varken kavaj eller byxor... eller något överhuvudtaget typ... funkar att ha på sig,

Älskar dock värmen, sommar sommar sommar!!

Nätshoppa eller inte...?

Fasen jag saknar Topshop här! Är riktigt sugen på dessa goingar från www.topshop.com. 

Frågan är bara - nätshoppa eller inte nätshoppa? Hummm tåls att tänka på lite. Ska börja med att se över min ekonomi först kanske :)





































Göteborg jag saknar dig!

Heej finaste vänner!

Jag har förstått att alla har det heeeelt underbart i fina Göteborg just nu. Jag är ju givetvis oerhört glad för er skull men måste allt medge att det hade kännts bättre för egen del om det fortfarande var ett grått och snötäckt Göteborg som låg på andra sidan av atlanten. Alla dessa Facebookstatusar från uteserveringar, parkhäng och annat mys gör att jag saknar er och framför Göteborg så himlans mycket mer.

Jag har ju egentligen inte haft någon vidare hemlängtan innan på det viset men i och med att Sverige nu kommer in i sin bästa fas, vår och sommar, så börjar jag faktiskt känna att det vore väldigt kul att vara hemma med alla nära och kära.

Idag fyllde världens bästa pappa år - nämligen min!! Grattis grattis grattis!!! Även detta gör ju att jag önskar att jag kunde vara hemma och fira med familjen, äta goa middagar och bara ha det allmänt bra!


Mitt upp i allt detta saknandet av familj, vänner, pojkvän och hemstad  känns det ändå bra att det faktiskt inte är långt kvar tills vi ses igen (typ en och en halv månad bara ju!). Då sjutton ska jag tvinga med er alla ut på uteserveringar och andra upptåg som sommarSverige har att bistå. För visst sjutton är det så att man tvivlar över varför man bor i det kalla, gråa landet upp i norr 8 månader per år? Fram tills det att våren kommer och man inser att det är värt det, för det finns få andra som uppskattar sommaren, solen och värmen så som vi! 

Amerikanerna på mitt jobb tycker att vi är knäppa som gör allt utomhus så fort solen tittar fram, men sådana är vi och fy sjutton vad härligt det är.


Något annat jag har tröstat mig med denna helgen är att det har varit sjukt fint väder här med, idag var det 28 grader och sol! Igår var det dock inte lika fint men det tröstades med men en heldags shopping, och med heldag menar jag att vi åkte hemifrån åtta på morgonen och kom tilbaka ett på natten, heeeelt galet! Mer om der någon annan gång kanske.

Tänkte avsluta med att säga att ni får ha det helt underbart där hemma och njuta av allt det fina som Göteborg har att erbjuda, allt det där som jag saknar just nu - njut för mig med! Vi ses snart :)



Förra sommaren var jag såhääääär lycklig
ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!

Superman

Varva ner - du kan inte göra mer än det du kan göra... right? I am always right! Såhär har jag aldrig hört Snoop förr!


Too many pain pills too much pot
Trying to be something that I'm not
Superman
Superman
Trying to do more than I can got a little outta hand
I ain't Superman
Know what I'm talking about



FUCK YOU MONDAY

Heeeeeej!

Det är en bitter, stressad, trött arg och allmänt nere Mikaela som skriver just nu. Fan vilken jävla skitdag, inget har gått rätt, kan jag bara få bli klar med denna jävla dagen. FUCK YOU MONDAY - I FUCKING HATE YOU!




I may be bad but I'm perfectly good at it.

Fan vad jag gillar att Rihanna och Brittan gör en remix ihop av S&M. När jag var yngre hade jag mitt rum totalrapetserat med Britney Spears posters. Jag klippte till och med ut hennes huvud ur tidningar och gjorde egna kollage av det....... lite stalkervarning när man tänker på det såhär i efterhand. Jag bara älskade älskade henne, jag kommer till och med ihåg mina och Saras då väldigt seriösa argumentationer kring vem som gillade henne bäst. 

Min Britney-kärlek har försvunnit för länge, länge sedan men jag gillar faktiskt vissa av hennes nya låter, skön dricka drinkar och gilla livet musik. - Och man måste ju bara gilla hennes och Rihannas version av denna låten, även om låten i sig endast är grymm för den innehåller textraden - cause I may be bad but I'm perfectly good at it :)




Påskkärring!



Dags att gå och knyta sig

Heeeej!!!
Nu är klockan snart halv 6 på morgonen och jag har inte gått och lagt mig ännu. Jag är verkligen inte trött för fem öre men känns som att jag nog borde ta och tvinga i mig själv lite sömna nu. 

Jag har haft en helt underbart go dag idag. Lekt med bloggdesign, tecknat, hängt med Åsa och bara haft det allmänt bra. Vi har lyssnat på massa skön musik och laddat inför härliga konsärer som komma skall :)

Tänkte faktiskt vara modig nog och visa helgens bild som jag suttit och lekt med. Jag hade Rachel Bilson som inspiration, vet att det inte är ett dugg likt men det blir mycket roligare när man har något att utgå från. Jag har föresten fått lite Rachel Bilson frossa, vill ha hennes hår och hennes kavaj!

Nu ska jag som sagt knyta mig, hoppas ni har en grym söndag! STOR KRAM!



Finn ett STORT fel

Heeeeej!


NOTE TO SELF: Tänk till 100 ggr innan du skaffar ett eget djur. Vill du komma hem till bajs på sängen???




I WOULD I WOULD I WOULD!!

Jag vill också ha en orange kavaj, dock i lite kortare variant som snyggaste Rachel Bilson! 




Utelåst...

Hej där hemma!!
Idag har varit en minst sagt intressant dag....


Dagen började med att jag försov mig en timma och tillslut fick tvinga mig själv upp ur sängen. Efter många timmar var en relativt produktiv dag fylld av jobb osv gången. Jag har ju (som jag tror att jag har nämt flr er) antagigt mig att vara hundvakt denna veckan. Därför skynda sig en trött Mikaela hem för att gå ut med hundjäveln hemma i huset där jag bor. Ni kanske tycker att det är lite vasst att kalla ett sådant underbart djur för hundjävel och de flesta som känner mig är väldigt medvetna om att jag älskar djur i alla dessa former. Denna hunden har förvisso sina charmiga sidor men i allmänhet är den väldigt puckad och platt så jag har lite svårt att känna den där samhörigheten som jag annars kan känna för de flesta varelser, inklusive groundhogs...

I alla fall, väl hemkommen gick jag ut med den söta lilla hunden på en lång härlig promenad längs den stora vägen här utanför i vårvärmen. Efter att jag verkligen hade hamnat i ett skönt sinnestllstånd där jag kände att livet var allmänt bra såg jag framför mig en vacker (och betydligt smartare) hund spatserade mot oss med sin matte och husse. Jag höll som jag brukar göra med hundar i allmänhet ett tajt tag på kopplet och lät min lilla dumsnut spatsera tätt intill mina fötter samtidigt som den andra hunden kom närmare och närmare. I detta sammanhang var allt mitt fokus på den andra hunden och hur detta intressanta, och lite pinsamma (- ja för visst är det pinsamt när man tvingas prata med random människor om vänder vind och hundkön), möte skulle gå till. 

Helt plötsligt fördes dock min uppmärksamhet mot det tomma kopplet som jag hade i högerhanden och den lurviga vita boll som hade sprungit ut mitt i den högt trafikerade vägen. "Maddiiiiii!!!" kom ett pubertet skrik ur min käft när jag insåg vad som hade hänt - dumbommen hade slitet sig från sitt halsband och tyckte att den mest trafikerade delen av området som hon kunde se såg allra intressantast ut givetvis. I mitt huvud började jag förklara för min kollega, vars hund det är jag tar hand om, varför hunden kom tillbaka i en likkista medans jag själv hade flytt landet. Nåväl jag kanske dramatiserar det extra mycket nu men det var en helt fruktansvärd panikkänsla som spridde sig inom mig.

Jag fick iaf fatt på mig själv och mitt tomma koppel och sprang ut mitt i vägen för att stoppa alla kommande bilar, som förvånat tvärstannade framför den lilla vita varelsen. Efter många om och men och många puberteta panikskrik efter hunden som, ja, kallas MADdi så fick jag tag på den stackars varelsen som inte alls förstod varför den inte fick spatsera runt mitt på gatan. Jag brukar ju aldrig tycka att djur är puckade (även om min egen hund är döv, skelögd men helt underbar), men denna lillla hunden som jag har i min vård kan inte ha något högt IQ.

Just det ja  jag skulle ju berätta om att jag och Åsa blev utelåsta och fick promenera runt barfota in till en resturang och kalla på låsmed.... aja det tar vi imorgon för jag ska upp om 5 timmar.

Godnatt!

Ganska så söt är den lille ändå...

Inneboende?

Heej!!

Härom dagen när jag skypade med D så tittade jag ut genom fönstret och såg något av det sötaste jag sett...


Det var som en ekkorre fast mycket större och mycket mycket tjockare! Här är en bild, som jag har lånat, på en smalare variant av denna varelse. THE Groundhog!


Tydligen har den här filuren varit bosatt i min trädgård ett bra tag och har ett gammalt skjul som står på tomten som sitt crib! De flesta jag pratat med om groundhogs säger i princip att de är "avskyvärda skadedjur som äter upp alla växter".


Jag är dock kär i varelsen, inte så kär att jag skulle vilja klappa den eller ha den i min säng, men så kär att jag längtar tills att få beskåda tjockisen igen!


HEJDÅ

Fool for you Baby

Der är verkligen inte lätt att ha ett långdistansförhållande. Att befinna sig så långt bort från den som man vill vara nära hela tiden suger verkligen! Nu är det iaf inte sååå långt kvar tills jag är hemma på riktigt, drygt två månader - vill aldrig resa ifrån dig igen!



Färglägg min värld

Happy Sunday!!!


Jag har ju alltid korta stumpnaglar, ingen glamorös manikyr på något sätt. Dock älskar älskar älskar jag att ha "roliga" naglar i färg. De flesta nagellack nedan har jag köpt här och dom sätter färg på mina risiga naglar.







Ha en grym söndag! Jag kommer vara hundvakt de kommande dagarna... ska blir ytterst intressant... speciellt med tanke på att hunden inte är rumsren bläääää :P

Top of the world - How do I come down?...

Heej!!!


Såå då var det helg, känns helt otroligt gött. Har längtat efter helg heeela veckan och jag har verkligen längtat efter att inte göra nåååågonting - vilket är i princip det som jag har sysselsatt mig med denna dag. Jag har städat, tvättat och spenderat timmar framför tv:n, så otroligt skönt!!! Vet inte om jag är knäpp men jag kan verkligen gilla att bara vara med mig själv ibland, att inte behöva tänka på något eller någon annan och inte känna att man måste göra något!


Igår hade jag en görhärlig kväll med Åsa. Vi satt på vår veranda med våra öl och pratade i timmars timmar. Det känns så skönt att jag har henne här och hon har kommit att bli en otroligt nära vän. Grymt kul!


I veckan var jag iväg och shoppade lite, mestadels på en av mina favoritaffärer här - Forever 21. Mina absoluta favoritafffärer i USA är: Forever 21, Victoria Secret, Urban Outfitters och en liten lokalbutik som säljer huuur fina smycken som helst! Jag älskar verkligen shoppingen här - något som jag definitivt kommer sakna när jag kommer hem!



Supersött virkat linne som jag blev kär i...



Sommarspetsigt linne och oranga shorts
(vet att dom ser ut att vara rosa på bilden men dom har en jättefin orange färg)




Köpte även lite nagellack och en PEACE-ring



Och med det säger jag godnatt för nu! Jag är sjukt trött verkligen! 

Hoppas ni sover gött i fina Svea!

Stor kram!

I'm yours and suddenly you're mine

Lite fin kärlek såhär på onsdagen :)


I didn't have the strength to fight
suddenly you seemed so right.


Låt oss prata om Väder och Vind

Hallojs!

Hoppas allt är bra med er. Här är det kanon, eller a kanon kanske var lite att ta i med tanke på att jag har sovit 6 timmar på två nätter. Jag fungerar inte utan sömn och mitt huvud dunkade sönder i eftermiddags så nu ska jag snart nana och sova iaf 8 timmar!!!! 

Vädret är så jäkla lustigt här va - det är verkligen antingen eller. Igår var det 25 grader och sol - heeelt underbart. Idag är det 15 grader med regn och orkan typ. Kontraster kontraster.


Igår så åkte jag och inhandlade lite kolpennor och ritblock och lekte loss, så jäkla kul att teckna! Insåg dock efter några timmar när jag var klar att hela jag var svart av sotpennorna! 


Nu ska jag sova! Godnatt - livet blir längre med ett skratt HAJBAJ!



Det är inte målet som är det viktigaste utan resan dit - Part 3

Heej igen!
Orkar inte sova än :P

Det kommer "tyvärr" inte bli något långt utdraget inlägg om resten av min och Rebeccas resa. Varför? För jag orkar inte skriva så långt heeeh. Vi hade det grymt iaf det ska ni veta! Jag menar Roadtrip, Hollywood, New york och allt annat som vi hann med under två veckors tid - heelt fantastiskt kort sagt!

Här är en väldigt intern film från Las Vegas som jag hoppas att även Rebecca bjussar på. Vilken duo - Vi borde göra tv ihop Ronny!



Den är lite felvänd precis som vi :)

Shoot me - I need to sleep...

Heeej förfasen!

Jag tänkte förse er med en liten uppdatering denna söndagsafton, för er är det ju redan måndag morgon och snart är det detsamma för mig. Därför får det bli en kort uppdatering för jag måste sova, en lååång måndag väntar mig imorgon!

Daniel åkte hem igår. Så jävla sjukt bajstråkigt så jag vet inte vad. Det hade liksom börjat kännas som att han skulle stanna här. Det var som vanligt det jobbigaste som finns att säga hejdå till honom, bölade ögonen ur mig igen även om jag verkligen försökte att inte gråta. Hatar att jag gråter så jäkla lätt förövrigt! Det kan de flesta som känner mig intyga, en riktigt bölmaja är jag. Jaja iaf, det är fruktansvärt tomt men nu är det inte långt kvar tills vi ses igen och mycket roligt som kommer och fördriver min tid tills dess! 


Denna helgen har jag fördrivet tiden genom att redigera min design på bloggen. Jag tycker allt att jag börjar bli lite bättre även om det är svårt att få till det snyggt utan Photoshop, bööhöö borde köpa det! Iaf designen är typ klar, har en rosett i mitt huvud som jag vill ha längst upp till vänster, ska försöka föra in idén till datorn på nått sätt bara. Imorgon ska jag kolla så att det ser bra ut i alla webläsare. Jag älskar att pilla runt med deisgnen!

I övrigt har jag ungefär känt mig som nedan bild sedan Daniel åkte, men vafan efter regn kommer solsken och blabla. Jag ska försöka tänka lite positivt - kanske göra en lista över saker att se fram emot? Är iaf sjukt glad över att han har varit här en månad med mig, världsbäst!

Nu ska jag ta en glass, kolla ett OC-avsnitt och sova! GODNATT!



RSS 2.0