29 September = Mikaelas dag



Grattis till mig, idag har jag namnsdag!

 

Mikaela är ett kvinnonamn och femininformen av Mikael och är alltså av hebreiskt ursprung. Mikaela betyder "vem är som gud?". JAG är som gud - eller? Kanske inte men grattis till mig och mitt namn iallfall.

 

 

Fick en namnsdagspresent av mor och far innan jag åkte, en superfin väska med rosett som jag gillar. Världens goaste föräldrar.

 


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Fan vad snygg du är sweet ass!

2010-09-29 @ 23:09:37
Postat av: Anna

Usch vad jag saknar dig när jag ser den här bilden!

2010-09-29 @ 23:32:26
Postat av: Sara Elizabet

Grattis damen!

Fan, vad fin du är! Känns så konstigt när man tänker att du är på typ andra sidan jordklotet (tror jag?). Saknar dig, min vän.



Mikaela, jag är så blond! Ska man ha användarnamn på Skype? Asså, jag bara skaffade Skype, men fick fan inte fixa någon namn :( Jag vet tydligen inte heller hur man fixar micken på datorn, så Stefan ska hjälpa mig när han kommer nästa vecka. Sen har min dator blivit virusknullad för typ 60:onde gången. Jag är förståndshandikappad, så grejer kan ju ta ett tag, förstår hon :P



Nu är det bara 72 dagar kvar tills du kommer hem igen :) Det är ju bara 2 månader, vilket låter mindre än 72 dagar.. Nä, nu ska jag gå och lägga mig. God natt min älskling!

2010-10-02 @ 00:21:51
URL: http://saraelizabet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0